onsdag 1 januari 2014

2014

Jag börjar det nya året med att starta en blogg. Får väl se hur det går. Det är inget jag gjort tidigare. (Om man inte räknar att lägga upp lite egna bilder på tumblr som att blogga vilket jag inte gör ...)
Att jag startat en blogg beror mest på Björn Wirén, lite Astrid Ahlberg och sen finns det ju Mikael Hammarlund också. Underbara människor alla tre. :)

Vem är då jag? Caroline Ahlberg - en ung tjej med kreativa drömmar, haha.

I år, närmare bestämt under våren, planerar jag att skicka ut två bokmanus till några förlag för att se om något nappar. Om inte så blir det kanske egen utgivning. Berättar nog mer om manusen i kommande inlägg, men skriver i alla fall vanligtvis fantasy av något slag.
Så skriver gör jag och kommer förhoppningsvis alltid att göra.

Musikalisk får jag nog också anses vara. Lärde mig spela blockflöjt när jag var 6, piano några år senare och viola i gymnasiet. Projektarbetet i slutet av gymnasiet utnyttjade jag för att skriva sånger som de flesta av er nog aldrig kommer få höra.
Också gått några år på teater samt ett år musikal, men min blyghet gjorde det svårt att agera fritt på en scen. Nu i december deltog jag i julkalendern Tomten fryser fast igen tillsammans med tidigare nämnda Björn och Mikael.

Webbdesign och programmering kan jag också en hel del om efter nästan slutfört kandidatprogram i medieteknik samt diverse programmeringskurser utöver det. Designen på Astrids blogg har jag till exempel hjälpt till med liksom webbplatsen för butiken Chocolat & Antikt i Lammhult. Illustrationerna och designen på den här bloggen står jag klart också för. Men mer om det någon annan gång.

Bloggen är planerad att ha störst fokus på mitt skrivande, men här kommer säkert dyka upp andra tankar, bilder och ämnen också.

Nu får det räcka. Detta får duga som ett första blogginlägg.

Gott nytt år! :)

3 kommentarer: