söndag 20 september 2015

Ingen fredagsspecial

Grundtanken med vår fredagsspecial har varit att, genom den, ge våra släktingar och nära vänner möjlighet att få en inblick i vårt liv oavsett var de bor. Ett sätt att minska avstånd och hålla våra nära och kära uppdaterade. Syftet har aldrig varit att nå ut till en bredare massa även om det klart är roligt när personer utanför den primära målgruppen finner intresse i det vi gör. Jag bryr mig inte om hur många som ser fredagsspecialen för den är inte till för att skapa uppmärksamhet. En person sade nyligen något om att vår fredagsspecial var ett roligt sätt att hänga med i vad vi har för oss. Det är det som är (och förhoppningsvis alltid kommer vara) meningen.

Vi vill också göra fredagsspecialen för att det är kul, inte för att vi känner att vi måste. Ibland drar tiden iväg. Ibland har vi annat vi hellre vill (eller borde) ägna oss åt. Ibland har vi helt enkelt inte lust att sätta oss ner med fredagsspecialen. Det tar kanske under en halvtimme att filma en fredagsspecial, men det brukar sedan ta flera timmar att redigera materialet innan det är färdigt att publiceras.

Den här veckan valde vi att inte göra någon fredagsspecial. Vad vi har gjort under veckan? Jag har haft mina studier att tänka på, vi har spelat klart Lego Harry Potter på PS3-an och så har vi varit en tur in till centrum vilket Björn gjorde en film av:


Fredagsspecialen återkommer nästa vecka.

1 kommentar:

  1. Ni gör rätt så klart. Vi som njuter av era fredagsspecialare vill absolut inte att ni ska tycka det blir betungande. Det ska vara roligt även för er såklart! Välkomna tillbaka när ni är redo :-) Varm kram!

    SvaraRadera