fredag 30 januari 2015

Fredagsspecial vecka 5

Dags för det andra avsnittet av min och Björns fredagsspecial.
Den här veckan pratar vi bland annat om födelsedagsfirande och tar åt oss av den kritik vi fick på första avsnittet angående tomrummet till vänster i bilden.


Jag nämner att jag körde en runda ut till Broddis. Det var väldigt fint väder den dagen. Solen tittade fram några gånger trots att den enligt prognosen skulle utebli. Snön låg jämn över det vågiga landskapet där vägen slingrade sig åt alla håll och kanter i mjuka svängar. Träden fick extra starka kontraster tack vare sin snöklädnad. De små vägarna var i stort sett helt täckta av ett vitt snölager, bara ett stråk mellan träd, stenar och buskar. Som om en jätte ritat ut vägen med en stor vitfärgad pensel. Spåret ledde mig genom mörk barrskog där snötyngda granar trängdes längs vägkanterna och genom öppnare ytor där kala lövträd bredde ut sig intill stenmurar och enstaka hus. Ibland uppåt och ibland neråt, ibland höger och ibland vänster - som om man åkte en lugn bergochdalbana. Det var en fin biltur.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt det var med gosedjuren i fåtöljen. Jag glömde nästan att höra vad ni pratade om, för jag började fundera på om de växlade eller om de varit där hela tiden eller hur det nu var. KUL!!!

    SvaraRadera
  2. Men, ursäkta, jo, jag lyssnade också på vad ni hade att säga :-)

    SvaraRadera